ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ…

Να επανέλθουμε και πάλι στον αξιαγάπητο πρόεδρο της Κτηματολόγιο Α.Ε. με μια συμπληρωματική ερώτηση προς τον Χρήστο Γούλα, όπως προκύπτει από τα Ομογενειακό site :
http://www.greekamericannewsagency.com/gana/index.php?option=com_content&task=view&id=4137&Itemid=83 όχι μόνο έχουν γίνει και άλλα πανάκριβα ταξίδια στην Ομογένεια και με την συμμετοχή του Άδωνι Γεωργιάδη σε ορισμένα από αυτά, αλλά στο τελευταίο από αυτά (όπου πήγατε πάλι στις ΗΠΑ πριν λίγους μήνες) η Κτηματολόγιο Α.Ε. προσκάλεσε και φιλοξένησε τον Μάρτιο του 2009 (με έξοδα του Ελληνικού λαού) στελέχη του ΣΑΕ Αμερικής στην Ελλάδα. Ο λόγος; Να τους εκπαιδεύσει για τη συμπλήρωση των δηλώσεων του Κτηματολογίου! Το γεγονός ότι είχε λήξει η προθεσμία από τις 31.12.2008 (δηλαδή 3 μήνες πριν την εκπαίδευση των στελεχών!) δεν εμπόδισε τον Χρήστο Γούλα να χρεώσει το Ελληνικό δημόσιο για τα έξοδα τους που υπολογίζονται κάποιες χιλιάδες Ευρώ. Η δικαιολογία; Τρομερή. Τους έφεραν λέει, για να τους εκπαιδεύσουν για τα επόμενα προγράμματα του Κτηματολογίου τα οποία θα γίνουν σε πέντε με έξι χρόνια. Το ερώτημα λοιπόν κύριε Πρόεδρε είναι το εξής :
Με βάση τα όσα είχαν ακουστεί για το παρελθόν του Κτηματολογίου σε σχέση με σπατάλες και διασπάθιση του δημοσίου χρήματος, δεν έπρεπε να είστε ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ πιο προσεκτικοί; Ή μήπως θεωρούσατε ότι επειδή το Κτηματολόγιο έδωσε σχεδόν οκτώ εκατομύρια Ευρώ για διαφήμιση στα ΜΜΕ δεν θα σας έλεγχε κανείς; Παρακαλούμε για ειλικρινείς απαντήσεις γιατί ακολουθούν και άλλες ερωτήσεις για οδηγούς, κομμώτριες, γιους και κόρες βουλευτών, προσλήψεις, απ' ευθείας αναθέσεις και άλλα…
ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ   BLOG PRESSMME ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…

ΤΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ

Πριν από μέρες και ενώ έχει λήξει η προσθεσμία για τις αιτήσεις και κατάθεσης υποβολής για το ΕΘΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ, όπως έχει αποκαλύψει το Greek American News Agency από τις αρχές Ιανουαρίου, πρόσφατα έγιναν και πάλι ταξιδάκια (αναψυχής) με έξοδα του ελληνικού δημοσίου! Διάφοροι ομογενείς με εντολή και προτροπή του Συντονιστή ΣΑΕ Αμερικής και κατόπιν ειδικής συμφωνίας με τον Χρ. Γούλα(του Εθνικού Κτηματολογίου) κατέβηκαν στην Αθήνα μεταξύ των άλλων και ο Πέτρος Γαλάτουλας πρόεδρος της Νομαρχιακής της Νέας Δημοκρατίας στις ΗΠΑ (sic) και Γενικός Γραμματέας της γνωστής από τα σκάνδαλα τις ατασθαλίες, διοικητικές παραβιάσεις αλληλοσπαρασσόμενης Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης! Το ταξιδάκι του Π. Γαλάτουλα και ολίγων ακόμα ομογενών έγινε στις αρχές Μαρτίου. Υποτίθεται ότι όλοι όσοι πήγαν και οπό άλλες -λίγες- ομογενειακές οργανώσεις και ενώ έχει λήξει η προθεσμία καταβολής στοιχείων για το εθνικό κτηματολόγιο από τις 31 12 2008 θα επέστρεφαν να ενημερώσουν τους ομογενείς και του συλλόγους ή τις ομοσπονδίες που τους απέστειλαν με εντολή του Θ. Σπυρόπουλου. Ενημέρωση όμως ακόμα δεν έγινε πουθενά αλλά το ταξιδάκι έγινε! Ουδείς από όσους κατέβηκαν με έξοδα του ελληνικού δημοσίου σε μια καλά στημένη προεκλογική απάτη -εν όψη εκλογών στο ΣΑΕ Αμερικής και το παγκόσμιο ΣΑΕ– του Θεόδωρου Σπυρόπουλου προκειμένου να υφαρπάξει για ακόμα μια φορά τις ψήφους των ομογενών. Σε αυτό το παιχνιδάκι με τα εκατομμύρια των Ελλήνων φορολογουμένων παίζει και ο Χρ. Γούλας! Ουδείς ακόμα εξ όσων επισκέφθηκαν με έξοδα του Έλληνα φορολογούμενου ενημέρωσε ακόμα τους ομογενείς για το θέμα του Κτηματολογίου! Μάλιστα το θέμα προκειμένου να κατασιγάσει ο θόρυβος από τις σχετικές αποκαλύψεις και καταγγελίες στην Νέα Υόρκη ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας και πρόεδρος της Νομαρχιακής της Νέας Δημοκρατίας Πέτρος Γαλάτουλας επιχειρεί να το εντάξει σε διήμερο συνέδριο που θα γίνει στην Ν.Υ. επ' ευκαιρία της επισκέψεως Ελλήνων βουλευτών για την -καθυστερημένη κατά ένα μήνα -παρέλαση της 26 Απριλίου στην 5η Λεωφόρο προς τιμήν και ανάμνηση της επετείου της εθνικής παλλιγεννεσίας του ξεσηκωμού ενάντια στους Τούρκους Οθωμανούς.