1.-Προς  τους Έλληνες, συμμετέχοντες στις   ΘΕΟΚΛΕΙΣΤΕΣ  συνεδριάσεις  της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ:

Σας παρακαλούμε θερμά, όσο μπορείτε, όσο επιτρέπεται, όσο νιώθετε την ανάγκη να το κάνετε, να μας πείτε, λόγω στοιχειώδους διαφάνειας, έστω και  ΧΟΝΤΡΙΚΑ, ποια είναι αυτή η Λέσχη, ποιά θέματα συζητάτε, πώς γίνεται η επιλογή των εκλεκτών μελών της  και για ποιο λόγο παραμένουν όλα αυτά  ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΑ  μυστικά,..

Κατά την ίδια λογική που και εσείς επικαλείσθε τη διαφάνεια για τόσα και τόσα ανεξήγητα που συμβαίνουν στον τόπο μας. Αν δεν το κάνετε, λυπόμαστε ειλικρινά αλλά δίνετε πλέον το δικαίωμα και στον πιο  απονήρευτο Πολίτη να πιστέψει ότι όλη αυτή η υπόθεση είναι ύποπτη και επικίνδυνη για όλο τον κόσμο. Και η συμμετοχή σας όχι μόνο νομιμοποιεί τη διαβόητη Λέσχη αλλά καθιστά και σας προσωπικά συνένοχους.. Περιμένουμε..

2.- Προς την Κυβέρνηση:

      Πέρα από τα σκάνδαλα και την παγκόσμια και δική μας οικονομική κρίση, θα θέλαμε να ξεκαθαρίσετε:  α) Τι θα κάνετε με το οξύτατο θέμα των λαθρομεταναστών; β) Ποια είναι η θέση σας στη νεκρανάσταση του «Σχεδίου Ανάν»; γ)Ποια η θέση σας στο Σκοπιανό; δ)Ποιά η θέση σας στον καθορισμό, επιτέλους, των συνόρων της Ε.Ε.; ε)Θα συνεχίσετε το άνοιγμα στις αγορές της Ανατολής; Και τελευταίο:Μέχρι πότε θα μας κρύβετε τις άγριες απειλές ( «ΒΗΜΑ» -29.6.07) και τη μόνιμη υπονόμευση όλων των Εθνικών μας θεμάτων, από τις γνωστές  ξένες μυστικές υπηρεσίες και τα μεγάλα και παντοδύναμα, ξένα και ελληνικά συμφέροντα; Περιμένουμε..

3.- Προς την αξιωματική αντιπολίτευση:

     Πρέπει κι εσείς να μας απαντήσετε στα ίδια ακριβώς ερωτήματα, αφού φιλοδοξείτε να μας κυβερνήσετε. Ιδιαίτερα σε 3 θέματα: α)Στηρίζετε ακόμη, με το ίδιο πάθος του 2004 ,το διαβόητο «Σχέδιο Ανάν»; β) Θα πάρετε κάποτε ξεκάθαρη θέση στο σοβαρότατο θέμα των λαθρομεταναστών ή συμφωνείτε με τη θεωρία του Προέδρου σας ότι  λύνουν…. το Δημογραφικό μας πρόβλημα; γ)Επιμένετε στο γνωστό «καλαμπούρι»  του πολύφερνου κ.Χρυσοχοίδη,  που, δυστυχώς, υιοθετήθηκε και από τον Πρόεδρό σας, ότι ο αντιαμερικανισμός μας είναι το νέο.. «χόμπυ»  των Ελλήνων; Περιμένουμε..

4.- Προς τα κόμματα της αριστεράς και τις ανήσυχες, εξωκοινοβουλευτικές, ομάδες:

     Να ενωθείτε αποκλείεται. Γιατί, τουλάχιστον, δεν σταματάτε να απομυθοποιείτε, αλληλοσπαρασσόμενοι, τους μεγάλους αγώνες του ελληνικού λαού; Περιμένουμε..

5.- Στα υπόλοιπα μικρά κόμματα:

  Γιατί υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας; Νομίζετε πως δεν καταλαβαίνουμε ότι ο κύριος στόχος σας, δεν είναι να ανατρέψετε το δικοματισμό, στον οποίο οι περισσότεροι ανήκετε μια ζωή ολόκληρη, αλλά να συγκυβερνήσετε; Με τις γνωστότατες πια, δημαγωγικές, ταμπέλες «Υπερπατριώτες», «Οικολόγοι»,«Δραστήριοι» και «Μακεδονομάχοι», νομίζετε ότι μπορείτε δηλαδή, να «εξωραίσετε», με τη συνεργασία σας, το κατεστημένο και, ταυτόχρονα,  να αψηφήσετε τις εντολές των ξένων κέντρων που, εδώ και πολλά χρόνια, κυβερνούν, ουσιαστικά, την  πατρίδα μας; 

 Είστε τόσο αφελείς εσείς ή μήπως νομίζετε ότι είμαστε τόσο ηλίθιοι εμείς; Περιμένουμε..

ΔΙΟΓΕΝΗΣ  –  16.5.09

ΠΗΓΗ:Resalto