Tου Σταύρου Μαρίνη 
Αφού ξεμπλέξαμε με τις αηδίες της zougla.gr θα πάμε τώρα να ξεμπλέξουμε και με τους Αναρχοαυτόνομους του κ. Σόρου και των λοιπών "Αριστερών" με δεξιά τσέπη. Καλά τα επαναστατικά λόγια και οι αμπελοφιλοσοφίες αλλά για να αλλάξει κάτι δεν πρέπει να καίμε τα αυτοκίνητα του κοσμάκη ,ούτε να βανδαλίζουμε τα μαγαζιά του.

Το Σύστημα έχει τον τρόπο να συντηρείται με τα όργανά του και μόνο η δική μας ψήφος μπορεί να γκρεμίσει τα πάντα. Μα θα μου πείτε πως αφού τα ΜΜΕ δεν προβάλουν τα μικρά κόμματα; Δεν χρειάζεται πλέον αυτή η προβολή. Η γρήγορη εξάπλωση του διαδικτύου θα κάνει νέους κυρίως ανθρώπους να μπούν σε ηλεκτρονικές σελίδες που το σύστημα προσπαθεί να ΦΙΜΩΣΕΙ.

Άλλωστε οι επαναστάτες πάντα χρησιμοποιούσαν τις νέες τεχνολογίες αλλά και την προπαγάνδα!!!! Για να μεταφέρεις τις Ιδέες σου αρκεί πλέον η δημιουργία ενός Ιστολογίου ενώ τα ΜΜΕ δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να σε άφηναν να βρίσεις π.χ τον Βαρδινογιάννη τώρα μπορείς στο διαδίκτυο να του σούρεις ότι θέλεις. Με την ανωνυμία βέβαια κερδίζεις μόνο χρόνο γιατί εάν θέλει κάποιος να σε βρει σε βρίσκει από το ηλεκτρονικό σου αποτύπωμα. Εκτός και εάν γουστάρεις να πηγαίνεις σε internet καφέ και να αναρτείς από εκεί κείμενα. Για εμάς η ΑΝΩΝΥΜΙΑ στα blogs δεν βοηθάει και τόσο πολύ. Όχι γιατί εμείς είμαστε ΕΠΩΝΥΜΟΙ αλλά γιατί και το troktiko που δεν είναι όταν κατέφυγαν στην Δικαιοσύνη οι θιγόμενοι έγινε αυτομάτως και ΑΥΤΟ.

επειδή αποτελείται από πολλά μέλη και δεν υπάρχει ή δεν φαίνεται κεντρικός Διαχειριστής να δούμε ποιον θα τιμωρήσουν οι Αρμόδιες Αρχές όταν θα κρίνουν εάν συκοφαντεί κάποιον ή όχι. Σε παλιότερες αναρτήσεις μας είχαμε πει ότι το διαδίκτυο τα επόμενα χρόνια θα πάρει σημαντικό μερίδιο από όσους θέλουν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ενημέρωση. Όμως το troktiko με τα επιτεύματά του έφερε ήδη και στην Ελλάδα ποιο γρήγορα την νέα ΕΠΟΧΗ. Την εποχή που ένα blog είναι περισσότερο γνωστό από πολλές ηλεκτρονικές εφημερίδες που κοστίζουν χιλιάδες ευρώ το μήνα στους ιδιοκτήτες τους. Έτσι λοιπόν και στην Ελλάδα όπως στην Αυστρία πριν 15 χρόνιατο internet ήταν ο κύριος φορέας της ανάπτυξης του Χάϊντερ και των Ακροδεξιών που έφτασαν μέχρι και να συμμετέχουν στην Κυβέρνηση. Ήδη το ΠΑ.ΣΟ.Κ επειδή βλέπει τι γίνεται προσπαθεί να περιορίσει όσουςγράφουν ΕΘΝΙΚΑ στο ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ αλλά τους υποσχόμαστε ότι δεν θα καταφέρουν ΤΙΠΟΤΑ.

η Ελλάδα όπως και να το κάνουμε έχει μια καθυστέρηση αλλά με τόσους "δημοκράτες" που μαζεύτηκαν σίγουρα την επόμενη πενταετία θα δούμε πραγματικούς ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ και στην Ελληνική Βουλή. Εφιάλτης για κάποιους πατριδοκάπηλους αλλά πιστέψτε με είναι πολύ κοντά η μέρα……….

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ