Του Ν. Καραβαζάκη,

Σε όλες τις αγορές παγκόσμια,σήμερα ,εκδηλώνονται μαζικά κύματα αποεπένδυσης,χωρίς-ακόμη-ενδείξεις πανικού.Αν συνεκτιμήσουμε πως την προηγούμενη εβδομάδα η ΕΚΤ συναποφάσισε με τις FED,BoJ,BoE,SNB (οι πέντε μεγαλύτερες εθνικές τράπεζες του πλανήτη) να χρηματοδοτήσουν αφειδώς τις ευρωπαϊκές τράπεζες με δολάρια ως το τέλος του έτους κι ότι σήμερα η LLoyds (ασφαλιστική) ανακοίνωσε πως απέσυρε καταθέσεις της από ευρωπαϊκές τράπεζες,φαίνεται ότι πλησιάζουμε σε εξαιρετικά γεγονότα,για το χρηματοπιστωτικό σύστημα διεθνώς,με επίκεντρο στην Ευρώπη.

Σε αυτό το περιβάλλον,η ομάδα ΓΑΠ,ακάματη,συνεχίζει την εξουθένωση των Ελλήνων,κατευθύνοντας την χώρα στην πτώχευση,την Ευρωζώνη σε διάσπαση και την παγκόσμια οικονομία σε διπλή ύφεση.

Γιατί,αυτά θα συμβούν εφόσον η Ελλάδα κηρύξει στάση πληρωμών (που είναι αναπόφευκτη,με την κρατούσα πολιτική) κι ενεργοποιηθούν όλα τα ασφαλιστήρια συμβόλαια,τα οποία είναι άγνωστης (ή απροσδιόριστης) αξίας,συμπαρασύροντας και τις υπόλοιπες επισφαλείς ευρωπαϊκές οικονομίες,τελικά όλο τον πλανήτη.

Εστιάζουμε στην παρούσα ανάλυσή μας την Ελλάδα και την πολιτική ΓΑΠ,διότι εδώ,μπορούμε και πρέπει άμεσα να παρέμβουμε.Για τη διάσωση της πατρίδας μας αλλά και για τη νέα συμβολή των Ελλήνων, στην πανανθρώπινη  απελευθέρωση. Εφόσον αυτή η κυβέρνηση κι η πολιτική της καταρρεύσουν,θα συμπαρασύρουν  κι όλους όσοι την στηρίζουν ή την κατευθύνουν.Πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας ως Έλληνες πολίτες,έναντι των οικογενειών μας και της ανθρωπότητας!
  • Αυτό το οποίο ήδη πολλοί διακινούν κι εμείς να ενισχύσουμε:να ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΜΕ για 3μηνο την πληρωμή της εισφοράς αλληλεγγύης! Το οικονομικό μέγεθος είναι κάτι,η επιβάρυνσή μας πρακτικά ανεπαίσθητη, το πολιτικό όμως μήνυμα της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ είναι βαθύ και μεγάλο!
  • Η μη καταβολή του “έκτακτου” (μόνιμου,ήδη) τέλους ακινήτων,με την ταυτόχρονη πληρωμή του υπόλοιπου λογαριασμού της ΔΕΗ,πληρώνοντας στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων,δεν ενέχει ρίσκο,δεδομένου πως ουδείς σήμερα θα τολμήσει να κόψει χειμωνιάτικα το ρεύμα σε κάποιον που θα πληρώνει 2-3/πλάσια από πέρυσι την θέρμανσή του! Κι εδώ,το πολιτικό μήνυμα  θα είναι προσθετικά,υψηλής απόδοσης κι εκτεταμένης πρόσληψης!
Με αυτές τις “μάχες χαρακωμάτων” έναντι της κυβερνητικής-τροϊκανής κτηνώδους απανθρωπιάς,μπορούμε να συσπειρώσουμε τις δυνάμεις μας,ύστερα από την αναμέτρηση του Ιουνίου στο Σύνταγμα.Στο σημείο αυτό,αυτονόητα, κάθε είδους συνεργασίες και συμμαχίες στη βάση και με μαζικούς όρους,είναι αποδεκτές και χρήσιμες.

Κεντρικά πολιτικά,διακρίνεται η επιλογή ως προτεραιότητας,της διεκδίκησης των γερμανικών πολεμικών οφειλών (βλ. σχ. άρθρα).Διότι ως ποσόν είναι εύλογο κι ανεκτό στο οικονομικό γίγνεσθαι της Γερμανίας σε μακροχρόνια βάση,η συγκυρία της παγκόσμιας αβεβαιότητας συνεπικουρεί,θα τύχει και διεθνούς αλλά κι ενδογερμανικής στήριξης ΚΑΙ μας συνενώνει σε ένα δημοκρατικό-πατριωτικό κίνημα,ακομμάτιστο κι ακηδεμόνευτο,ικανό να είναι αποτελεσματικό!

Βέβαια,μέσα σε αυτό το δημοκρατικό-πατριωτικό κίνημα,υπό τις παρούσες συνθήκες και εξελίξεις,θε εμφυλλοχωρούν και διάφοροι αετονύχηδες-παρτάκηδες,μονίμως βολεμένοι και λουφαδόροι αλλά εξαιτίας αυτών δεν επιτρέπεται να αφήσουμε τα ΓΑΠ να ξεπαστρέψουν την χώρα και το λαό μας.Μπορούμε όμως να έχουμε διαρκές μέτωπο έναντί τους,όποτε  αντικρύζουμε τέτοια υποκείμενα.

Ας προετοιμαστούμε κι ας συμμετάσχουμε όλοι,τον δύσκολο χειμώνα που μας έρχεται,στον αγώνα αναγέννησης της πατρίδας και της κοινωνίας μας! Το χρωστάμε στον εαυτό μας,στους προσφιλείς μας και, στην ανθρωπότητα!
πηγή