Aναβάλλεται για τη Δευτέρα η προγραμματισμένη για την Κυριακή συνάντηση του οικονομικού επιτελείου με εκπροσώπους της τριμερούς,  λόγω της κορύφωσης των εορτασμών για την 40η επέτειο του Πολυτεχνείου αλλά και της καλύτερης προετοιμασίας των δύο πλευρών.

Η συνάντηση ορίστηκε για τη Δευτέρα ενώ αύριο το πρωί θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και Προέδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλο, ενόψει της επανέναρξης των διαπραματεύσεων με την τρόικα την Δευτέρα.

Το βράδυ ολοκληρώθηκε δίωρη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου του Πρωθυπουργού με το οικονομικό επιτελείο. Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα έγινε μια εφ όλης της ύλης συζήτηση και η σταθερή θέση της κυβέρνησης είναι να προχωρήσει σε διαρθρωτικές αλλαγές και όχι σε οριζόντια μέτρα.

Από την πλευρά του ο Υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης τόνισε πως η κυβέρνηση προωθεί δράσεις, με στόχο τη μείωση της τιμής προιόντων στην αγορά σε είδη που άπτονται της καθημερινότητας του πολίτη.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Υπουργός Οικονομικων Γιάννης Στουρναρας , ο Υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, ο Υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης , ο Αναπληρωτης Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταικούρας και ο Υφυπουργός Οικονομικών Γιάννης Μαυραγάνης.

Πηγή:www.capital.gr