Άγρια κόντρα στη Βουλή μεταξύ Λιάνας Κανέλλη και Ζωής Κωνσταντοπούλου στην Επιτροπή Θεσμών σε ενημέρωση από τον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, λόγω της διάρκειας των ερωτήσεων της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει η κ. Κανέλλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Κανέλλη εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τις παρεμβάσεις της κ. Κωνσταντοπούλου προς τον Λέανδρο Ρακιντζή, παρά το γεγονός ότι είχαν προηγηθεί 25 λεπτά ερωτήσεων από τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Σταματήστε επιτέλους. Έλεος. Δεν θα κάνετε την προεδρεύουσα εδώ μέσα. Ρωτάτε επί 25 λεπτά» αναφώνησε η κ. Κανέλλη, την οποία έσπευσε να υποστηρίξει ο προεδρεύων Τάσος Νεράντζης, ο οποίος επίσης κάλεσε την κ. Κωνσταντοπούλου να σταματήσει.

Τότε η κ. Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε το ΚΚΕ ότι συντάσσεται με το προεδρείο, με στόχο να μην γίνονται ερωτήσεις – καταγγελία που έβγαλε «εκτός εαυτής» την κ. Κανέλη, η οποία ζήτησε από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να ανακαλέσει.

«Δεν ντρέπεστε;» ρώτησε η κ. Κανέλλη για να λάβει αρνητική απάντηση από την συνάδελφό της.

«Αφού δεν ντρέπεστε εσείς δεν θα ντραπεί κανείς για λογαριασμό σας. Εγώ αποχωρώ. Της δίνω όλο το χρόνο του ΚΚΕ για να ανοητολογεί μέχρι το βράδυ. Την αφήνω να μπουρδολογεί» σημείωσε.