Κλειδί η πολιτική σταθερότητα

Την αισιοδοξία του ότι η χώρα θα τα καταφέρει εξέφρασε, μεταξύ άλλων, ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, στο πλαίσιο της συνάντησης, νωρίτερα, σήμερα, Πέμπτη, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.

"Στόχος μας είναι η ανάπτυξη γιατί μέσα από αυτή θα διορθώσουμε τις αδικίες που έχουν γίνει", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Σαμαράς. "Είμαι αισιόδοξος και θα τα καταφέρουμε", συμπλήρωσε ακόμη ο κ. Σαμαράς.

Ο Πρωθυπουργός ανέφερε ακόμη, προς τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, ότι "πρόκειται για μία συνεχόμενη προσπάθεια της κυβέρνησης αλλά και ένα δικό του, προσωπικό στοίχημα".

"Η Ευρώπη ξύπνησε για να αντιμετωπίσει τα μεγάλα αυτά προβλήματα, όπως η οικονομική κρίση και η ανεργία των νέων τα οποία πρέπει να αντιμετωπιστούν", ανέφερε από την δική του πλευρά ο Κάρολος Παπούλιας.

Σημειώνεται, τέλος, ότι ο κ. Σαμαράς το απόγευμα, σήμερα, θα έχει συνάντηση με τον κ. Βενιζέλο με τον οποίο θα συζητήσει την επόμενη μέρα της κυβέρνησης υπό το πρίσμα των νέων δεδομένων που προέκυψαν από τις ευρωεκλογές. Σύμφωνα με πληροφορίες στην ατζέντα των δύο ανδρών θα βρεθεί ο ανασχηματισμός και η λειτουργία κυβέρνησης.

Σαμαράς: Η κυβέρνηση θα βαδίσει το δρόμο της πολιτικής