Η γκεμπελική προπαγάνδα του αστικού συστήματος εξουσίας εναντίον των πατριωτικών δυνάμεων και όχι μόνο

Του Δαμιανού Βασιλειάδη, εκπροσώπου των Δυνάμεων του Πατριωτικού ΠΑΚ και ΠΑΣΟΚ, συνεργαζομένων με τους Ανεξάρτητους Έλληνες  

Τα γνωστά φερέφωνα του συστήματος των μνημονίων και της υποταγής των εξωθεσμικών κέντρων, εντός και εκτός Ελλάδας, που συνήργησαν στην παρακμιακή πορεία της χώρας και απεργάζονται και τώρα την καταστροφή της, έχουν αποδυθεί πρόσφατα σ’ έναν λυσσαλέο πόλεμο εναντίον των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ή μάλλον ακριβολογώντας, εναντίον του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, θεωρώντας ότι αυτός αποτελεί τον αδύναμο κρίκο, χρησιμοποιώντας την γνωστή από τους Ναζί γκεμπελική προπαγάνδα, για να τρομοκρατήσουν, συκοφαντήσουν, απαξιώσουν στα μάτια των Ελλήνων πολιτών όλον τον πατριωτικό χώρο, και τελικά να αποπροσανατολίσουν τόσο τα στελέχη, τους οπαδούς, αλλά και όλες τις δημοκρατικές πατριωτικές δυνάμεις, που εξέφρασαν στο συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων την απόφασή τους να συνεργαστούν μαζί τους.  

Είναι τα κέντρα της Μαζικής Προπαγάνδας του συστήματος, αυτά που πολλές φορές απεκάλεσα Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης και Αποχαύνωσης του Έλληνα, που τάχα ενδιαφέρονται για το συμφέρον της πατρίδας.

Είναι πράγματι ενδιαφέρον για όσους έχουν ανεξάρτητη κριτική σκέψη, να αποκαλύψουμε τους τρόπους και τις μεθόδους που εφαρμόζουν σ’ αυτήν την ανίερη στρατηγική τους.

Οι μέθοδοι είναι γνωστοί και από την Ψυχολογία της Μάζας και από την μέθοδο του Ψυχολογικού Πολέμου που εφαρμόζουν τα κέντρα αυτά, χρησιμοποιώντας κατάλληλα από τη μια τον  φόβο ή τον τρόμο, ως μπαμπούλα και από την άλλη αναλόγως την ελπίδα και την προσμονή.

Ποια είναι όμως τα προβλήματα στην συγκεκριμένη περίπτωση, που αφορούν βασικά όλον τον πατριωτικό χώρο, που ενδιαφέρεται όχι μόνο για τα κοινωνικά, αλλά και για τα εθνικά προβλήματα, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγονται και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες; Είναι ένα ερώτημα που απαιτεί απάντηση, για να μην υπάρχει σύγχυση και παραπληροφόρηση, για όσους διαθέτουν στοιχειώδη λογική.

Για όποιον θέλει να είναι αντικειμενικός και όχι προκατειλημμένος, με παρωπίδες, στερεότυπα και ιδεοληψίες, ας διαβάσει τα κείμενα που ψηφίστηκαν ομόφωνα στο συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων με την συμμετοχή και σύμπραξη πατριωτικών κινημάτων, περίπου 1400 συνέδρων, που δεσμεύουν τους πάντες και φυσικά και τον πρόεδρό του. Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού και προφάσεις εν αμαρτίες. Ασφαλώς και αυτές οι αποφάσεις πρέπει να υλοποιηθούν στην πράξη. Δεν υπάρχει αμφιβολία, γιατί η πράξη επιβεβαιώνει την θεωρία και όχι αντιθέτως.

 

1. Επιλέγουν τα ανωτέρω μέσα, έναν και μόνο στόχο, με τον οποίο θεωρούν ότι μπορούν να πλήξουν το σύνολο των πατριωτικών δυνάμεων.

Οργιάζουν κυριολεκτικά αποκαλώντας επανειλημμένα τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων ως ακροδεξιό, «καραδεξιό» κ.λπ. και μάλιστα συμπράττοντα έμμεσα με την Χρυσή Αυγή και με τους Κομμουνιστές, εννοώντας τον ΣΥΡΙΖΑ. Όλους βασικά μέσα σ’ ένα τσουβάλι.

Με το τρομολάγνο αυτό σενάριο θέλουν να καταδείξουν στον Έλληνα πολίτη, που απεχθάνεται αυτά τα σενάρια, ότι το καλύτερο που έχει να κάνει, εφόσον είναι δημοκράτης, να αποφύγει τον «καραδεξιό» συνεργάτη της Χρυσής Αυγής και των Κομμουνιστών Συριζέων.

 

2. Ανασύρουν τα γκεμπελίστικα αυτά, κατά τα άλλα, «δημοκρατικά» Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης και Προπαγάνδας, τα εμφυλιοπολεμικά σύνδρομα, χαρακτηρίζοντας για πρώτη φορά τον ΣΥΡΙΖΑ ως κομμουνιστικό πολιτικό κόμμα, ώστε να τρομοκρατηθούν οι δεξιοί, που παρ’ όλα αυτά είναι αποφασισμένοι να εγκαταλείψουν τα δεξιά μνημονιακά κόμματα Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ και τους κολαούζους τους, ανασύροντας μνήμες από το αμαρτωλό παρελθόν του εμφυλίου πολέμου, οδηγώντας μας σε έναν νέο εμφύλιο με τα γνωστά μίση και πάθη που οδήγησαν την Ελλάδα σε μια πρωτοφανή καταστροφή, από την οποία ακόμη δεν έχουμε συνέλθει. Κατά την άποψη μου τα σημερινά δεινά έχουν την πραγματική τους αφετηρία στον εμφύλιο, στον οποίο μας οδήγησαν κάποιοι κατά τα άλλα ανεγκέφαλοι, υποταγμένοι κι αυτοί στα εξωθεσμικά κέντρα από δεξιά και αριστερά, αλληθωρίζοντας ό ένας προς την Δύση και ο άλλος προς την Ανατολή.

 

3. Εφαρμόζουν με σατανικό και ύπουλο τρόπο, για τους αφελείς και αδαείς, απ’ όλες τις πολιτικές κατευθύνσεις, την ψυχολογία της χαμένης ψήφου, (ρίχνοντάς τους εσκεμμένα κάτω από το 3%), χρησιμοποιώντας τις προκατασκευασμένες δημοσκοπήσεις, που αποτελούν έναν μοντέρνο μηχανισμό διαμόρφωσης συνειδήσεων κατά πώς το θέλει το κατεστημένο σύστημα, όπως καταδεικνύουν τα πρόσφατα γεγονότα. Έτσι ρίχνουν σκόπιμα και υποβολιμαία το μήνυμα: Μη ψηφίζετε τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τις άλλες πατριωτικές δυνάμεις που συνεργάζονται μαζί τους, γιατί κι αν θέλατε να τους ψηφίσετε, η ψήφος σας θα πάει χαμένη. Γνωρίζουν όμως πολύ καλά από κρυφές δημοσκοπήσεις στο παρασκήνιο ότι αυτές οι δυνάμεις θα βγουν και μάλιστα νικηφόρα και γι’ αυτό αυτός βάζουν θεούς και δαίμονες να το αποτρέψουν, με τον ανελέητο και πρόστυχο πόλεμο. Στοχεύουν να ακυρώσουν τις δυνάμεις που αγωνίζονται για τα εθνικά θέματα. Η προσπάθειά τους είναι να εγκλωβίσουν τους Έλληνες πολίτες μόνο στα οικονομικά, για να αδιαφορήσουν τελείως για τα εθνικά, που βρίσκονται και θα βρεθούν σε έξαρση. Η απόσχιση ελληνικών εδαφών από τους γείτονες μας δεν είναι αποκύημα επιστημονικής φαντασίας, αλλά μια μελλοντική πραγματικότητα. Όποιος δεν το βλέπει, εθελοτυφλεί.

Στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε και χωρίς να κινδυνολογούμε, προβλέπω ότι οι Τούρκοι θα χτυπήσουν στην καρδιά της Ελλάδας που είναι το Αιγαίο. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε σε διαρκή επιφυλακή. Όσοι ασχολούνται μόνο με τα οικονομικά, παραβλέποντας τα εθνικά (θέματα εθνικής Ανεξαρτησίας και εδαφικής ακεραιότητας) αγνοούν παντελώς που ζούμε και από ποιους γείτονες και «άσπονδους φίλους και συμμάχους» περιβαλλόμαστε! Ας μην ξεχνάμε τις «γκρίζες ζώνες» και τα «ζωτικά συμφέροντα της Τουρκίας στο Αιγαίο».

4.  Χρησιμοποιούν κατά κόρον και κατά αηδιαστικό και αποκρουστικό πια και συνάμα γελοίο τρόπο την παρουσία κάποιων αξιολύπητων και κακομοίρηδων ανθρώπων, που μπαίνουν αυτοβούλως στην υπηρεσία αυτής της ανίερης και επικίνδυνης για τον λόγο αυτό προπαγάνδας. Ανθρώπους παντός καιρού και ανέμου, που ξευτελίζουν την έννοια του ανθρώπου και της ανθρώπινης ύπαρξης, πόσο μάλλον την έννοια του αυτόνομου και αυτοπροσιοριζόμενου ανεξάρτητου πολίτη και όχι ιδιώτη, με την αρχαιοελληνική έννοια των λέξεων.

5. Το σημαντικότερο όμως σ’ αυτήν την προπαγάνδα, στην οποία δυστυχώς παρασύρονται, για πολλούς και διάφορους λόγους -που δεν είναι του παρόντος να αναλυθούν – είναι το γεγονός ότι κάποιοι κύκλοι από διάφορες πολιτικές κατευθύνσεις, παριστάνουν τον Έλληνα πολίτη ως ένα ηλίθιο χειραγωγούμενο υποκείμενο, εγκλωβισμένο σ’ ένα φοβικό σύνδρομο, εγωπαθές και εγωκεντρικό, που εύκολα θα υποκύψει στην ψυχολογία του  τρόμου, που καλλιεργούν προγραμματισμένα και συνειδητά, όπως τόνισα, αυτά τα μέσα μαζικού αποπροσανατολισμού της ελληνικής κοινωνίας, για να το εκφράσω με τον πιο ήπιο τρόπο.

Θα περάσει και πάλι, όπως και στο παρελθόν, η καταστροφική τους προπαγάνδα;

Είναι ένα ανοιχτό ερώτημα. Πάντως το αποτέλεσμα θα κρίνει, αν ο Ελληνικός Λαός, που σαράντα χρόνια ψήφισε την καταστροφή του, θα επιδείξει τελικά την επιβαλλόμενη ωριμότητα, να αποτρέψει κι αναστρέψει τα σχέδια των εξωθεσμικών κέντρων που απεργάζονται για μια άλλη φορά την καταστροφή του και με την ψήφο του θα δώσει προοπτική για μια άλλη δημιουργική πορεία.

  

Υστερόγραφο

Για όσους δεν έχουν υπόψη τους τις δεσμευτικές αποφάσεις του συνεδρίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και των συνεργαζόμενων πατριωτικών δυνάμεων στο 2ο συνέδριο του, καλό είναι να τις διαβάσουν, ώστε να έχουν αντικειμενικό λόγο τοποθέτησης και κριτικής, αν είναι ειλικρινείς.

Τέλος εκείνοι που αψήφησαν αυτές τις αποφάσεις ή θα τις αψηφήσουν, υποτασσόμενοι στο σύστημα, είναι σίγουρο ότι υπογράφουν όχι μόνο την πολιτική, αλλά συγχρόνως και την ηθική τους καταδίκη.