Σε πλήρη εξέλιξη το σχέδιο περί πολιτικής ανωμαλίας και οικονομικής αποσταθεροποίησης – Πανικός επικρατεί στα ΑΤΜ των τραπεζων από τις πρώτες πρωϊνές ώρες σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια. 

Τηλεοπτικοί σταθμοί, ραδιόφωνα, εφημερίδες και sites τα οποία βρίσκονται σε “διατεταγμένη υπηρεσία”, σπέρνουν τον πανικό με έντεχνο αλλά σαφή τρόπο, παροτρύνοντας ταυτόχρονα τους πολίτες σε ανάληψη καταθέσεων.

Από τα ξημερώματα και συγκεκριμένα από τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου (Ώρα Ελλάδας), οι τράπεζες Πειραιώς, AlphaBank και Eurobank ή έχουν σταματήσει εντελώς την ροή χρημάτων από τα ΑΤΜ ή έχουν αφήσει ένα ΑΤΜ ανοικτό ανά περιοχή με περιορισμένη ωστόσο ροή αναλήψεων.

Συγκεκριμένα εάν ο καταθέτης – πελάτης πληκτρολογήσει ποσό μεγαλύτερο των 300 ευρώ, το ΑΤΜ δείχνει να έχει τεχνικό πρόβλημα.

Αντιθέτως, μέχρι αυτήν την στιγμή (12:20 ώρα Ελλάδας) η μοναδική τράπεζα στην οποία λειτουργούν απρόσκοπτα τα ΑΤΜ είναι η Εθνική Τράπεζα, με τον γνωστό τραπεζικό περιορισμό του ορίου καταθέσεων 800 ευρώ / ημέρα.

Μέχρι αυτήν την στιγμή η εικόνα που παρουσιάζει η χώρα σε όλη της επικράτεια είναι ότι ο κόσμος πανικοβλημένος από τα τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά και ηλεκτρονικά ΜΜΕ, σπεύδει να αποσύρει τις ό,ποιες καταθέσεις του έχουν απομείνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες και τις αποκαλύψεις του GREEKAMERICANNEWSAGENCY έχει τεθεί σε πλήρη εφαρμογή:

Α) Σχέδιο πολιτικής ανατροπής και ανωμαλίας της χώρας – Το είχαμε ήδη γνωστοποιήσει από τις 21 Ιουνίου και

Β) Είναι σε πλήρη εξέλιξη η κοινή επιχείρηση «ντόπιων και ξένων συμφερόντων» με την κωδική ονομασία «Αριστερή παρένθεση»

http://greekamericannewsagency.com/2010-01-19-17-52-24/2010-02-21-15-40-32/36876-ayto-einai-to-sxedio-arsterh-parenthesh