Του Ευριπίδη Μπίλλη, Τ. Επικουρου Καθηγητή ΕΜΠ

Ένα κατά τη γνώμη μου πολύ ενδιαφέρον κατωτέρω άρθρο, του Συναδέλφου Καθηγητή Κοντογιώργη, για να αντιληφθούμε πλήρως <<ότι ο εχθρός είναι εντός των τειχών>> και δή στα πανεπιστήμια μας και να θυμηθούμε άλλη μια φορά τα σοφά αναφερόμενα του πρώτου συνημμένου.

Έτσι έχουμε από τους γνωστούς ελληνόφωνους (όπως μερικοί αυτοαποκαλέστηκαν): Ενσυνείδητη και θερμή υποστήριξη…
του σχεδίου ΑΝΑΝ τουρκοποίησης της Κύπρου και όχι μόνον (στάση τους και στα θέματα, Θράκης, Αιγαίου, σκοπίων, Λαθρομεταναστευτικό, κτλ) από τους <<πνευματικούς>> πατέρες της γωστής ομάδας ακαδημαϊκών στους οποίους αναφέρεται κατωτέρω ο Καθηγητής Κοντογιώργης. Σχετικά, μελετείστε, γιατί πράγματι απαιτεί μελέτη, για άλλη μιά φορά και το δεύτερο συνημμένο,

Επίσης έχουμε τις απόψεις για εθνικά θέματα και το Λαθρομεταστευτικό, των Οικολόγων-Πρασίνων, του ΣΥΡΙΖΑ (Οικολογική Παρέμβαση, κτλ.), καθώς και άλλων κομμάτων (κατωτέρω προσφώνηση της τέως προέδρου της Ελληνικής Βουλής στον Πρόεδρο Παπούλια, που τότε δεν της δώσαμε μεγάλη σημασία, θυμηθείτε τα λίγα στρέμματα γής λιγώτερα για να κοιμώμαστε ήσυχοι, κτλ.).

Επίσης για το λαθρομεταναστευτικό έγινε γνωστό ότι στην κατάληψη του τέως εφετείου της Αθήνας από τους λαθρομετανάστες επιστατεί το γνωστό κόμμα συμπαράστασης στους <<επαναστατημένους νέους>> που έκαψαν την Αθήνα τον Δεκέμβριο. Το ίδιο κόμμα επέβλεπε την κατάληψη της πλατείας του Αγίου Παντελεήμονα από τους λαθρομετανάστες, με παιδικές χαρές κτλ., ώστε αυτή να χρησιμοπιείται ως εδιάβασα, δεν έχω ιδίαν γνώμην, για να αφοδεύουν οι λαθρομετανάστες. Η πλατεία αυτή ανακαταλύφθηκε από τους περιοίκους μετά και από ξυλοδαρμό από τους περιοίκους των φρουρών του γνωστού κόμματος.

πηγή:paideia-gr