Του Σταύρου Μαρίνη 

Τα τηλεοπτικά σκουπίδια έβαλαν πλώρη για το διαδίκτυο αλλά ο κόσμος είναι υποψιασμένος. Γνωρίζει πολύ καλά τις δυνατότητες και τις αντοχές του καθένα από εμάς. Άλλωστε η διάρκεια είναι αυτή που μετράει. Η μόδα της ενημέρωσης μέσα από το διαδίκτυο στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που βάλαμε χθες από το fimes.gr δείχνει πόσοι τηλεαστέρες έβαλαν πλώρη για το διαδίκτυο. Σεμίνα Διγενή, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, Νίκος Ευαγγελάτος, Έλλη Στάη, Φίλιππος Καμπούρης, Μανώλης Μαυρομουστακάκης, Σταύρος Θεοδωράκης, Στέλιος Κούλογλου και ακούγεται ότι ανοίγει από το νέο έτος και ο Νίκος Χατζηνικολάου. Μάλιστα ξεχάσαμε και άλλους αφού ο Γιώργος Τράγκας έχει χωρίς καμιά επιτυχία site εδώ και 2 χρόνια περίπου.

Μιλάμε δηλαδή για ονόματα που έχουν πορεία στο χώρο της τηλεόρασης και που στράφηκαν στο διαδίκτυο τα τελευταία χρόνια βλέποντας ότι η υπόθεση εκεί θα είχε χρήμα!!! Όλοι πλην Μάκη Τριανταφυλλόπουλου που κατάφερε να είναι στην 15η θέση της alexa(με τα γνωστά προβλήματα αξιοπιστίας των μετρήσεών της) δεν έχουν καταφέρει και πολλά πράγματα.

Αντίθετα ένα blog το troktiko έχει καταφέρει να έλκει καθημερινά χιλιάδες αναγνώστες και είναι σίγουρα ο κυρίαρχος του ελληνικού διαδικτύου. Ο Σωκράτης Γκιόλιας και η νεανική του παρέα από φοιτητές πέτυχαν να τρέξουν την διαδικτυακή μας ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και να γίνουν συνώνυμη του blog στην χώρα μας. Δεν είναι λίγες οι φορές που όταν λέω σε κάποιον ότι έχω blog με ρωτάει εάν ξέρω ποιος έχει το troktiko, Σπάνια συναντώ κάποιον που ασχολείται με το internet και δεν γνωρίζει το troktiko. Και επειδή τίποτα δεν γίνεται τυχαία σίγουρα υπάρχουν μυστικά αυτής της επιτυχίας.

Μάλιστα το blog troktiko συχνά ευχαριστεί όλους τους Έλληνες bloggers λέγοντας ότι χωρίς αυτούς τα επιτευγματά του δεν θα ήταν εφικτά. Εμείς από την πλευρά μας βλέπουμε ότι σε βάθος χρόνου και άλλα blogs θα παίξουν καθοριστικό λόγο στην διαμόρφωση της κοινής γνώμης για αυτό προσπαθούμε να βρούμε ποιοι είναι ανεξάρτητοι από επιχειρηματικά συμφέροντα και αξίζουν την στήριξή μας. Και μέσα σε αυτό το χάος του διαδικτύου οι "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ" όπως το prezatv, και δεκάδες άλλοι όπως το fimotro του Γιάννη Παπαγιάννη , θα έχουν στο μέλλον και άλλες επιτυχίες που θα προβληματίσουν όλους εκείνους που μέσα από τα ΜΜΕ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ να συγκεντρώσουν ΕΞΟΥΣΙΑ που θα τους φέρει οικονομικά οφέλη. Εμείς σε αυτό το διαδίκτυο έχουμε πιάσει μια μικρή γωνιά και ποντάρουμε σε αναγνώστες που θα είναι ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ με την διαφορετικοτητά μας. Το έχω ξαναγράψει δεν μας αφορούν όσοι δεν είναι φανατικοί , δεν θέλουμε πρόβατα να μας ακολουθούν αλλά συνοδοιπόρους. Μέσα στον Γενάρη ετοιμάζουμε με προσοχή τα επόμενα βήματά μας.

Η αναπαραγωγή των ειδήσεων δεν μας φτάνει. Είμαστε blog με άποψη και αυτή δεν βγαίνει το τελευταίο διάστημα. Μετρήσαμε τις αντοχές μας, μετρήσαμε τους αναγνώστες μας , μετρήσαμε τις αντιδράσεις και τους εχθρούς μας και σίγουρα μπαίνουμε στην μάχη πιο υποψιασμένοι από ποτέ. Όσοι ΖΩΝΤΑΝΟΙ ακολουθήστε μας , για τους υπόλοιπους υπάρχουν τόσοι άλλοι που εμείς γινόμαστε αυτόματα περιτοί .


 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ